2020-08-26 11:35Pressmeddelande

Bjerking anordnar lunchwebbinarier inom hållbarhet

Hållbarhet i praktikenHållbarhet i praktiken

Med start den 9:e september och slut den 2:a december arrangerar Bjerking sju lunchwebbinarier med tema ”Hållbarhet i praktiken” där det utlovas konkreta tips på hur några av de viktigaste hållbarhetsfrågorna i branschen kan hanteras i praktiken.

- Att ha en bra och interaktiv dialog med sin marknad är viktigt, särskilt nu under coronatider. Därför växte idén med lunchwebbinarier fram, säger Robert af Wetterstedt, hållbarhetsspecialist på Bjerking. 

Robert af Wetterstedt

Robert af Wetterstedt

Webbinarierna riktar sig till privat och offentlig sektor inom bygg och anläggning. Seminarieserien inleds av Robert den 9/9.

- Digital Miljö-och hållbarhetsstyrning är framtidens sätt att leda och styra miljö och hållbarhetsfrågor i projekt. Vi hoppas att det blir många åhörare och att vi lyckas få till lite diskussioner. Många har under dessa coronatider fått bra erfarenhet av digital dialog. Det ställs allt högre och fler krav inom miljö och hållbarhetsområdet och det gäller att ha koll på alla olika frågor. På Bjerking har vi en helhetssyn på miljö och hållbarhet som ska genomsyra all vår verksamhet som vi delar med oss av. Varmt välkomna alla som är intresserade av dessa frågor!

Här är de spikade datumen:

Här kan du läsa mer och anmäla dig: https://bjerking.via-em.com/ext/webpage/show.php?p=644700adcd0ff899aa93a954937246fa9d95efd


 Om Bjerking

Bjerking är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsult. Vi är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Vi har verksamhet i huvudstadsregionen. Läs mer på bjerking.se


Kontaktpersoner

Anders Wärefors
VD
Anders Wärefors
Robert af Wetterstedt
Specialist Hållbarhet
Robert af Wetterstedt