2021-04-27 11:17Pressmeddelande

Bjerking på 2:a plats i Teknikdygnets ranking

Helena Berg, Kommunikationsansvarig med diplom från TeknikdygnetHelena Berg, Kommunikationsansvarig med diplom från Teknikdygnet

Bjerking på andra plats när medarbetare rankar sin arbetsgivare i Teknikdygnets undersökning.

Norconsult kom på 1:a plats tätt följt av Bjerking, och Reiljers kom på tredje plats. Det visar Teknikdygnets undersökning som genomfördes kring årsskiftet. Totalt svarade 522 personer på fyra frågor som de rankade på en skala 1-10:

  • Hur bra upplever du att din arbetsgivare är?
  • Har du förtroende för din VD och ledningsgrupp?
  • Har ditt bolag en bra personalpolitik?
  • Skulle du rekommendera någon annan i branschen att arbeta på ditt bolag?

”Ett bolag som tar hand om sina anställdas välmående, där jag känner mig inkluderad” är en kommentar från en av Bjerkings medarbetare.

Anders Wärefors, VD på Bjerking säger:
”Jätteroligt att Norconsult och Bjerking hamnade i topp! Vi är båda medarbetarägda företag och hos oss där alla erbjuds delägarskap för det med sig att vi har en öppen och varm företagskultur med ett stort engagemang hos medarbetarna.”

till artikeln

till Teknikdygnets intervju med AndersOm Bjerking

Bjerking är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. Vi är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Vi har kontor i Uppsala och Stockholm. Vi tror på personligt engagemang och kraften i att vara smarta tillsammans. Att bygga vidare på det som fungerar och tänka nytt med innovation och framtidsperspektiv. Genom att utmana och bjuda in till dialog och samarbete tar vi steget mot en framtid som är hållbar och hälsosam. Läs mer på bjerking.se


Kontaktpersoner

Anders Wärefors
VD
Anders Wärefors
Helena Berg
Kommunikationschef
Helena Berg