2022-08-29 13:44Pressmeddelande

Bjerking rekryterar Tobias Lönnqvist till rollen som Content manager

Bjerking rekryterar Tobias Lönnqvist

Teknikkonsulten Bjerking rekryterar Tobias Lönnqvist till rollen som Content manager för att stärka sin digitala närvaro med fokus på employer branding. Tobias har utbildning både inom journalistik och miljövetenskap och kommer närmast från Allente där han arbetat med internkommunikation och digital kommunikation. 

Teknikkonsultföretaget Bjerking är medarbetarägt och multidisciplinärt med stark förankring i Uppsala och Stockholm. Med drygt 400 medarbetare och stor samverkan med externa partners kan de erbjuda helhetslösningar för att lösa komplexa utmaningar. Nu vill företaget visa upp styrkorna med Bjerking som arbetsgivare och för detta har de anställt Tobias Lönnqvist.

- Vi behöver stärka vår digitala närvaro och fokusera mer på employer branding, säger Helena Berg, Kommunikationschef på Bjerking. Med Tobias på plats får vi en duktig skribent som kan driva våra sociala medier och anpassa innehållet till olika målgrupper. Det handlar både om att locka nya medarbetare till oss och stärka känslan hos våra kollegor.

Tobias har arbetat mycket med Linkedin tidigare och han ser nu fram emot att få kombinera sin kommunikativa kompetens med sitt intresse för miljö och hållbarhet på Bjerking.

- Jag är superglad att vara här och ser fram emot att få börja berätta om hur våra medarbetare upplever Bjerking som arbetsgivare berättar Tobias Lönnqvist. Dessutom har jag hört mycket gott om företaget, både när det gäller deras hållbarhetsmål och när det kommer till trivsel. Jag har bara varit här i några dagar men känner mig välkommen av alla.  

Helena Berg tillägger:

- Vi har engagerade medarbetare och ett bra samarbetsklimat. Bjerking som arbetsgivare månar om medarbetarna och ett hållbart arbetsliv. Genom att visa upp hur det är att arbeta här hoppas vi kunna påverka personalomsättningen i positiv riktning. Jag är jätteglad att Tobias äntligen är här!

Målet för 2022 gällande Bjerkings personalomsättning är ≤ 8 procent.

 Om Bjerking

Bjerking är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. Vi erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Vi har kontor i Uppsala och Stockholm. Vi tror på personligt engagemang och kraften i att vara smarta tillsammans. Att bygga vidare på det som fungerar och tänka nytt med innovation och framtidsperspektiv. Genom att utmana och bjuda in till dialog och samarbete tar vi steget mot en framtid som är både hållbar och hälsosam. Läs mer på bjerking.se


Kontaktpersoner

Helena Berg
Kommunikationschef
Helena Berg
Ulrika Petré
HR-chef
Ulrika Petré

Relaterad media