2024-03-26 07:00Pressmeddelande

Bjerking rekryterar dricksvattenspecialisten Mohanna Heibati

Ljot, Mohanna och Ann i GöteborgLjot Strömseng, Mohanna Heibati och Ann Elfström Broo, Bjerking

Det medarbetarägda teknikkonsultföretaget Bjerking har rekryterat VA-konsulten och drickvattensspecialisten Mohanna (Masoumeh) Heibati. Mohanna har lång erfarenhet av vattenprojekt och har arbetat i liknande roller hos andra arbetsgivare. Den 1 februari började hon på Bjerkings nya enhet VA Process i Göteborg.

Bjerking växer med nya kontor och nyligen berättade de om sin etablering i Göteborg. Till den nya enheten VA process, som leds av Ann Elfström Broo, har de nu rekryterat Mohanna Heibati. Mohanna är Tekn. Dr. i vattenteknik, med inriktning på dricksvattendesinfektion. Hon har tidigare arbetat med drickvattenfrågor på VIVAB i Varberg och teknikkonsultföretaget Norconsult. Den 1 februari anställdes hon av Bjerking.

Bjerking har inte varit så aktiva i Västsverige tidigare så jag kände inte till dem, säger Mohanna Heibati, men när jag fick höra att Ann börjat här blev jag nyfiken. Nu har jag varit här ett tag och jag gillar kulturen på Bjerking. Jag känner mig involverad och välkommen.

Bjerking har arbetat med VA-frågor i flera år men enheten VA-process, som Ann och Mohanna bygger upp, är ny i sitt slag inom Bjerking. Planen är att erbjuda nya tjänster tack vare möjligheten till samarbete med Bjerkings geohydrologer, geologer, VA-tekniker och miljöutredare.

Jag ser detta som ett nytt steg för mig, fortsätter Mohanna. Jag är med från början och får möjlighet att använda min kompetens och erfarenhet och påverka utformningen av organisationen. Eftersom enheten är ny i sitt slag inom Bjerking hoppas jag förstås att vår kompetens även kommer att nyttjas i andra delar av landet.

 


Läs mer:
Bjerking rekryterar Ann Elfström Broo



Om Bjerking

Bjerking är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. Vi erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Våra kontor finns i Uppsala, Stockholm, Luleå och Göteborg. Vi tror på personligt engagemang och kraften i att vara smarta tillsammans. Att bygga vidare på det som fungerar och tänka nytt med innovation och framtidsperspektiv. Genom att utmana och bjuda in till dialog och samarbete tar vi steget mot en framtid som är både hållbar och hälsosam. Läs mer på bjerking.se


Kontaktpersoner

Helena Berg
Kommunikationschef
Helena Berg

Relaterad media